Home / Светски / Тежки месеци очакват Аштън Къчър

Тежки месеци очакват Аштън Къчър

Аштън Къчър ще трябва да затегне колана през 2015-а. Продуцентите на „Двама мъже и половина“ обявиха, че спират сериала през февруари, което ще лиши актьора от най-сериозния му доход. От ситкома бившият на Деми Мур взимаше по 750 хил. долара на епизод. За последните 3 години той инкасира от продукцията 50 млн. долара.

В момента Аштън няма предложения за участия в други телевизионни проекти. В застой е и кариерата му на голям екран, пише в. „Уикенд“.

„Той е силно притеснен за това как ще я кара занапред. Вече дори се обвинява, че с работата си в телевизията е направил грешен ход и е провалил бъдещето си в игралното кино“, коментират в обкръжението на артиста.

Аштън влезе в „Двама мъже и половина“ след уволнението на Чарли Шийн. Последният взимаше много по-голяма заплата от сериала – подписваше се срещу 1 млн. и 800 хил. долара на епизод, припомнят запознати с холивудските финанси.

ashton kutcerКъчър няма защо да се сърди, че продуцентите го подцениха и му плащаха по-малко. Когато той се включи в комедийната поредица, рейтингът започна да пада драстично. През февруари Аштън ще остане без заплата, но разходите му ще продължат да са огромни. Само издръжката, която актьорът плаща на бившата си съпруга Деми Мур след развода им, е 600 хил. долара на година или по 50 бона на месец.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*