Home / Светски / Теди Александрова за „Белег на съдбата“: С душата си написах тази песен! (ВИДЕО)

Теди Александрова за „Белег на съдбата“: С душата си написах тази песен! (ВИДЕО)

„Белег на съдбата“ се превърна в тотален хит

 

Теди Александрова още тъгува за Людмил

Певицата Теди Александрова, която още скърби за починалия си годеник Людмил, споделя, че сама е написала текста на песента „Белег на съдбата“.

„С душата си написах тази песен… Ако съм докоснала и вас с нея, това е истинско… Благодаря ви! Бог да е с всички нас!“, написа Теди в официалната си страница във Фейсбук.

В клипа, който е дело на Николай Скерлев, се преплитат архивни кадри с Людмил. Припомняме, че той почина при нелеп инцидент с ток през лятото на 2012 година.

„Това е една от най-важните песни в кариерата ми“, категорична е певицата. Факт е, че за броени часове парчето събра стотици одобрителни коментари и споделяния в социалните мрежи.

„Песента е страхотна! Съжалявам, че се случи нещо такова… И най-лошият човек не го заслужава… Бъди силна и много кураж!“; „Душице, много щастие ти желая! Всеки крие болка в себе си, в един момент се научаваш да живееш с нея“; „От два часа слушам песента и сълзи, сълзи, пак сълзи. Теди, покланям се пред теб за силата, която имаш да изпееш тази песен“; „Много хубава песен. Усеща се, че си я писала с цялото си сърце и душа. Много съжалявам за смъртта на любимия ти. Аз вярвам, че той те гледа сега отнякъде и по един или друг начин ти дава сили да вървиш напред. Знаеш ли, истинската любов никога няма край?!“, гласят малка част от коментарите във Фейсбук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*