Home / Светски / Светлана Василева: Много плача и заспивам с хапче!

Светлана Василева: Много плача и заспивам с хапче!

– След скандала два дни майка ми не ми говореше

 

Светлана Василева: Излязох най-голямата мафиотка!

Светлана Василева признава, че напоследък й е много трудно. След като името й бе забъркано в скандал за списъци с момичета на повикване, плеймейтката постоянно плачела и всяка вечер заспивала с хапче.

„Само аз си знам какво ми е. От близо година се опитвам да успокоя топката около себе си, да не се замесвам в скандали, да не говоря излишни неща. И изведнъж – момиче за платен секс?! Моето име и моите снимки на всички първи страници! Излязох най-голямата мафиотка! Откъде дойде това? Не показвам емоции, такава ми е природата, по-мълчалива съм, но от дни не спя, заспивам с хапче. Аз съм иначе мъжко момиче, не се оплаквам, не хленча, но тези дни доста плаках“, споделя тя в интервю за сп. „LOVE style”.

Светлана е категорична, че не познава нито Мирослав Йончев, нито Хамстера, нито пък Ралица Тодорова. Именно Ралица бе тази, която каза, че плеймейтката е момиче на повикване и работи в агенцията на Йончев – My agency.

Запитана как са реагирали родителите й, Василева отговаря, че майка й е плакала много.

„Майка ми ми се обади разплакана… Каза ми: „Не съм вярвала, че можеш да стигнеш дотам!“. Два дни отказваше да ми вдигне телефона. Не искам да казвам как се чувствах! Баща ми обаче ме подкрепи. Каза ми: „Аз вярвам, че не можеш да се занимаваш с нещо подобно. Вярвам ти“. След неговите думи плаках повече. Имам един прекрасен татко!“

Светлана издава, че има мъж до себе си, но не иска да говори за него. Само споделя, че има неговата подкрепа.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*