Home / Светски / Саня и Заки във война

Саня и Заки във война

Жестока война се заражда в екипа на „X фактор“. Съдиите и ментори във формата Саня Армутлиева и Велизар Соколов – Заки се хванаха за гушите, при това пред цяла България. Агресията им избуя толкова, че за малко да се пренесе върху участниците им.

Напрежението в редиците на съдиите не е от скоро. Още от началото на сезона Заки и Саня са в жестока вражда. В началото причините бяха несъгласие в избора на участници. След като най-добрите бяха избрани обаче, се започна нова битка – чия звезда ще спечели формата, пише в. „Уикенд“.

Негласно правило е тази година първото място в „X фактор“ да отиде в отбора на групите или момичетата до 25 години. Причината е, че в предишните два сезона победителите бяха сред момчетата и възрастните изпълнители. Затова Заки и

Сани и Заки

Саня и Заки

Саня от сега потриват ръце, че сред редиците им е бъдещата музикална звезда на България.

„Всеки от тях иска да покаже, че е най-добрият търсач и мениджър на таланти. Заки вече има един победител, докато Саня, която има самочувствие на успял мениджър, още не е напипала това, което се харесва на публиката и се чувства страшно потисната от този факт“, разкриват запознати с интригите в шоуто.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*