Home / Светски / Саня Армутлиева развалила семейството на Камелия Тодорова?

Саня Армутлиева развалила семейството на Камелия Тодорова?

Сватбата на музикалната продуцентка, случила се преди 16 години, е достойна за сюжет на холивудска мелодрама. Не само поради факта, че свидетел на церемонията бил спряганият за любовник покоен съпруг на джаз певицата Камелия Тодорова – Майкъл Кунстман. Но всичко по реда си…

Писано е неведнъж, но за да стигнем до скандалния брак на Армутлиева, трябва да припомним за първите й стъпки в музикалния бизнес. Настоящата продуцентка на таланти, която или я съдят за некоректно изпълнени ангажименти, или залязват бързо-бързо, след като сключат договор с фирмата й, влиза в музикалния бранш само на 22 години като съдружник на Кунстман в основаната от него „Вирджиния Рекърдс”. През 1992 г. фирмата става първият български представител на световната музикална компания – „Полиграм” (сега „Юнивърсъл Мюзик” – б. p.). Армутлиева зарязва следването си във ВИТИЗ, за да започне бизнес сътрудничеството си с германеца. Познанството й с него тръгва, след като тя се явява на кастинг за роля във филм за Кеми Тодорова. После на няколко пъти мъжът й я наема за преводач от английски.

sanya armutlievaСаня бързо влиза в час в новото си начинание и лека-полека завързва солидни контакти из Европа. Един от тях, с човек от екипа на световния промоутър „Лайф Нейшън”, обаче от служебен постепенно прераства в личен. Англичанинът Тим идва в София като организатор на музикално събитие.

„Познаваме се вече почти 20 години. В началото просто работехме заедно, но в един момент аз осъзнах, че съм пленена от този мъж”, разкрива се Армутлиева. Решили, че е време да скрепят отношенията си с брак по средата на бременността й с първата им дъщеря Маргарита. Избрали да се оженят не в София, а в Берлин. По онова време обаче все още бил в сила визовият режим и за да пътува до Германия, Саня трябвало да чака известно време за документа. Време обаче нямало, тъй като съпругът й записал ден и час за брак много преди срока за получаване на визата от немското посолство. Разрешителните за влизане в Германия обаче се издавали далеч по-лесно, ако пътуващият имал покана от гражданин на Федералната република. Тим впрегнал връзките си, като в главната роля да изведе Саня от България по най-бързия начин се паднала на тогавашния мениджър на метъл бандата от Берлин „Рамщайн”, пише в. „Уикенд“.

„Мъжът ми се познаваше с него. За да не изпусна деня и часа на сватбата си, се наложи той да изпрати покана, на базата на която ми издадоха виза”, не пести детайли около началото на семейния си живот менторката на ексфакторите.

С Тим пристигнали в Берлин ден преди подписването. Вече навлязла в шестия месец Армутлиева си купила „сватбената рокля” – оранжева риза няколко размера по-голяма и черно сако, часове преди скромната церемония. Сватбените халки също били избрани в последния момент, колкото за ритуала, въпреки че не били по мярка на младоженците. На сватбата не присъствали нито нейните, нито родителите на съпруга й. Свидетели на церемонията били четирима приятели, трима германци и един грък. Но и още един виден гражданин на Германия – Майкъл Кунстман. По онова време продуцентът вече страдал от заболяването, което осем години по-късно, през 2006 г., ще му отнеме живота. Кунстман бил с помощник, тъй като вече се придвижвал трудно.

Публична тайна е, че допреди брака й с англичанина Тим Станислава Армутлиева е загърбила професионализма в отношенията си със своя гуру, въвел я в музикалния бизнес. Чак след смъртта на съпруга си Камелия Тодорова се осмели да разкрие, че именно менторката в „X Фактор” е развалила семейството й.

„Най-напред тя беше моя почитателка, след което мой асистент, а после и секретарка на Майкъл. Гледаше ме като икона, но цялата й добронамереност се изпари и творческите й амбиции се трансформираха в лични. Постепенно тя се превърна в причината за прекратяването на брака ни с Майкъл”, призна изпълнителката на „Не ме гледай така, момче”.

Днес Саня признава, че е много щастлива със съпруга си. Тим е мултимилионер, месечната му заплата е над 100 000 долара и осигурява невиждан лукс за любимата си. Той буквално носи на ръце половинката си и всяка година й подарява по един чисто нов пръстен с диамант.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*