Home / Светски / С кой политик другарува Глория?

С кой политик другарува Глория?

Не е Бойко Борисов, въпреки предположенията на мнозина

 

Глория (сн.: ФБ)

Певицата Глория определено обича да се големее. Напоследък вместо със съмнителни бизнесмени, без значение дали те са от България или от толкова любимата й Сърбия, тя предпочита да дружи с политици. Явно гласовитата дама от Две Могили с възрастта сменя и приоритетите.

Зложелатели казват, че тя не спирала да се хвали с новото си приятелство. Пред познати и непознати Гло не спирала да се бие в гърдите, че е повече от близка с министъра на културата Вежди Рашидов, пише „Уикенд“.

Не е ясно как двамата са станали толкова близки, нито къде и как се е случило това. Самата Глория не дава никаква информация в тази насока. На този въпрос иначе чаровната изпълнителка отговаряла единствено с широка усмивка и блеснал поглед.

Покрай рождения ден на певицата, който беше преди около седмица, актуалното приятелство пак било изтъкнато. С нескрита гордост майката на Симона обяви, че Рашидов първи й честитил празника. Точно в 10 сутринта той й позвънил по телефона и й пожелал крепко здраве и творчески успехи. Тази толкова важна подробност примата на фолка изтъкна и в едно от последните си интервюта.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*