Home / Светски / Разкрепостената Анелия шашка феновете си

Разкрепостената Анелия шашка феновете си

Анелия се раздели със свенливостта

Анелия вече залага на провокативното облекло

От срамежливата Анелия, която стартира кариера в „Пайнер“ на доста крехка възраст, днес няма и следа. Певицата вече се слави като горещ секссимвол и украсява мъжките сънища.

„Разбира се, че съм се променила. Когато започнах да пея, бях на 19 години, бях дете. Но това не означава, че цял живот ще си ходя с кецовете“, обяснява гласовитата изпълнителка пред сп. „Блясък“.

Доскоро тя залагаше на стилна и премерена визия, но вече без свян показва прелестите си повече от необходимото. Тя демонстрира доста по-разкрепостено облекло и поведение на сцената, което провокира възмущението на част от почитателите й. Според тях тази Анелия няма нищо общо с онази, която са обожавали преди време. Последното парче на певицата „За да ме имаш“, което записа заедно с колежката си Андреа, предизвика лавина от негативни коментари и по думите на някои от феновете й тя все повече се отдалечава от високата класа, която демонстрираше доскоро.

Но докато жените-фенки на фолка се възмущават от провокативната визия на Анелия, мъжете искат още и още. Феновете на изпълнителката се надяват горещо да я видят на сцената колкото се може по-разкрепостена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*