Home / Светски / Радина Кърджилова флиртува с женения Вергов

Радина Кърджилова флиртува с женения Вергов

Лолитката отново се оказва в центъра на скандал

Красивата Радина се опитва да спечели вниманието на чаровния си колега Вергов, който е един от най-симпатичните мъже в хитовата поредица „Стъклен дом“. Папараци на в. “Всеки ден” уловиха палавата Радина, която не откъсва поглед от Юлиан. Според мълвата в артистичните среди, Радина не пропуска възможност да флиртува с колегата си и постоянно търси поводи, за да му прави компания. Талантливата актриса и Вергов играят баща и дъщеря в сериала и се налага да общуват непрекъснато.

Колеги на Радина обаче шушукат за подмолните й намерения спрямо Юлиан, който си нямал идея какво цели младата госпожица. Като един джентълмен, той винаги се е държал галантно и мило с жените, не направил изключение и за симпатичната си колежка. Двамата често пушили заедно и пиели кафе на снимачната площадка. Колегите им вече са свикнали да ги виждат улисани в приказки, но брюнетката използвала целия си чар, за да се хареса на зеленоокия Вергов.

Отношенията между Радина и Деян Донков са твърде странни. Ту се говори, че са скъсали, ту се появяват по нощните клубове заедно. Наскоро дори се заговори, че Деян посяга към дрогата и заедно с Радина се алкохолизирали редовно по заведенията.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*