Home / Светски / Проклятие тегне над „Ку-ку бенд“?

Проклятие тегне над „Ку-ку бенд“?

Слави губи зрението си, Годжи – слуха си

Двамата най-известни мъже от “Шоуто на Слави” имат сериозни здравословни проблеми. Те са заедно прекалено дълго време, за да се разделят просто така. Годжи е умиротворителят. Той е човекът, който възпрепятства текучеството в екипа на Дългия.  Говори се, че той единствен съумява да балансира нещата, да успокоява шефа си и да връща доброто настроение на музикантите след ежедневното солено конско от Големия бос.

За съжаление Георги Милчев губи слуха си и  ще дойде определен момент, в който ще трябва да напусне колегите си. За Трифонов това ще е голям удар, тъй като той е неговият най-верен човек и му дължи страшно много. Не случайно заплатата на Годжи е най-висока. Той има статут на зам.шеф и дори получава свои проекти.

Зрителите на Би Ти Ви се тревожат за здравето на най-популярните лица на шоуто. Слави вече загуби Евтим Милошев, Любо Нейков и Росен Петров, припомнят от “Уикенд”. Ако не беше Годжи, те щяха да са много повече. За характера на Дългия се носят митове и легенди и малцина могат да му издържат на темпото. Трифонов е като лавина – опасен, непредсказуем и разрушителен. Комбинацията е толкова взривоопасна, че славата му се носи през девет телевизии в десета.

loading...

3 comments

  1. Ивалина

    чалгаджийска работа

  2. агент САВА

    НАЙ-ДОБРЕ ТОВА ФАЛШИВО ЧАЛГАРСКО ШОУ ДА СИ ОТИДЕ ПО – ЖИВО , ПО – ЗДРАВО ЗАЩОТО СЕЕ САМО ПРОСТОТИЯ И ИДИОТИЗЪМ . И ТЕЗИ КОИТО ГО ГЛЕДАТ ЗАТЪПЯВАТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ !!!

  3. агент САВА, ти вече си си прост и неграмотен. Не шоуто обаче ти е докарало това, така че няма смисъл да хулиш другите. По-добре си дръж езика зад зъбите 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*