Home / Светски / Преслава призна: Да, влюбена съм!

Преслава призна: Да, влюбена съм!

– „Винаги давам достатъчно време и възможности на човека до мен“, казва изпълнителката на „Лудата дойде“

 

Преслава: Щастието е низ от мигове прекрасни

Фолк певицата Преслава призна, че в момента е влюбена. Тя сподели, че има мъж, който прави живота й по-хубав. Певицата разкри още, че обича без никакъв страх.

„Ако се страхуваш – не обичаш. Проблем е работата ми, която не ми позволява да остана на едно място достатъчно дълго, за да имам време да се влюбя“, казва Преси в откровено интервю пред сп. „Всичко за жената“.

Певицата е на мнение, че любовта има нужда от особено внимание и грижи. Затова тя давала достатъчно време и възможности на човека до себе си.

Запитана какво му липсва на българския мъж, изпълнителката отговаря: „Той е като луксозна качествена стока, струва си, но е доста трудно да го намериш“.

За Преслава щастието е и състояние, и миг или по-скоро низ от мигове прекрасни. „Истинско щастие можеш да намираш само в децата, в любимите хора. Парите носят охолство, но не мисля, че може да направят някого щастлив“, са думите на пайнерката.

Феновете на Преслава помнят, че в началото на кариерата си тя имаше малък проблем с килограмите. Към днешна дата това вече не е така. На въпроса защо е отслабнала толкова, тя отговаря: „Работя много, но поддържам възможно най-добра форма от уважение към публиката и към себе си“.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*