Home / Светски / Пол Уокър – момчето, което беше прегърнало природата!

Пол Уокър – момчето, което беше прегърнало природата!

Пол Уокър винаги се е страхувал да не му свърши… бебешкото олио на снимачната площадка

Само ден преди да си отиде от този свят завинаги, звездата от „Бързи и яростни“ Пол Уокър написа в Туитър: „Момчетата се връщат. Готови ли сте?“. Но самият той не беше готов за това, че няма да се върне от благотворителната вечер на неговата организация Reach Out Worldwide, която създава след земетресението в Хаити. А може би винаги е бил готов за всичко? Защото Пол казваше още: „Ако един ден скоростта ме убие – не плачете, защото аз съм се усмихвал!“.

Усмивката не е най-ценното нещо с което светът запомни един от най-красивите мъже в света според списание People, който обожаваше рева на моторите, сърфа, подводния морски живот, едрия рогат добитък, тоалетната вода Cool Water и… бебешкото олио.

pol uokar„Най-разпространената шега между актьорите на „Бързи и яростни“ беше свързана с бебешкото олио. Какво ще правим, ако то свърши? Ние се мажехме с него, за да изглеждаме потни и беше истинска катастрофа, ако в града, в който снимахме, няма такова олио. Щеше да се наложи да спрем снимките, защото потта ни е свършила“, разказваше Пол пред изданията.

Извън екстремния си професионален живот, Уокър от сърце е прегърнал природата, припомня сп. „Стори“. Занимава се с изследването на акули и сарган, обгрижва собствено ранчо в Южна Калифорния, с кучета и едър рогат добитък, лимони и авокадо. Изгражда го след трагедията в Таити.

„Казах си, не може катастрофата да те свари със свалени панталони. И ето, вече имам къде да се спася в случай на глобална беда. Нахлузвам шапката, скачам на коня и обхождам владенията си. Винаги съм мечтал да се занимавам точно с това. Е, понякога ми се иска да върша неща и като останалите…“

Като например да се снима в рекламата на любимата си тоалетна вода Cool Water. Но, само защото майка му е модел и защото компанията има сериозен принос във фонда за защита на океана, който също се поддържа от Уокър.

„Помня, че още като дете се възхищавах на рекламата на този аромат и мечтаех да съм на мястото на това момче. Когато ми предложиха, просто нямаше как да откажа.“

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*