Home / Светски / Петко Димитров: Сам съм!

Петко Димитров: Сам съм!

– С Цеци Красимирова сме много добри приятели

 

Петко Димитров: Обикновено не коментирам жълтините

Бизнесменът Петко Димитров е категоричен, че не е бил интимен с 18-годишно момиче. Той отрича и клюката, че е гадже на Цеци Красимирова. По думите му в момента няма жена до себе си.

„Аз имам една моя политика, що се отнася до жълтините – обикновено не ги коментирам“, казва той в интервю за Blife.

Петко Димитров споделя, че с Цеци Красимирова се познават от 1996 година и са много добри приятели. Той подчертава, че има много приятели – и от мъжки, и от женски пол, но не и гадже.

Бизнесменът разкрива подробности и за най-голямата си страст – конете. Той отрича новината, че е дал 200 хиляди евро за последния си кон и твърди, че животното му е подарък от приятели.

„Не мога да разбера кой болен мозък ги ражда тези неща, които нямат общо с истината. Нямам коне, а кон – дал съм символична сума за него на мои близки приятели. Но наистина конят е много красиво и уникално животно. Кара ме да се чувствам добре, когато го яздя. Проблемът е, че в момента имам проблем със здравето и не мога да се качвам на него. Първо кракът ми трябва да се възстанови напълно“, са думите му.

Той допуска, че е възможно някой ден да се отдалечи от светския блясък и да се отдаде на страстта си по конете или по фитнеса.

„Животът е едно колело, не се знае накъде ще се завърти и как ще ми се обърнат нещата.“

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*