Home / Светски / Орлин Павлов емигрира!

Орлин Павлов емигрира!

Певецът не искал да си губи времето в България

Напуска ни най-заразителната усмивка в родния шоубизнес – Орлин Павлов емигрира. Талантливият певец, актьор и танцьор не виждал вече никакъв смисъл да си губи най-ценните години в България. Той вече навърши 35 и не искал всички да го знаят като ухиления участник и победител в „Денсинг Старс“ и „ВИП Брадър“ 2012, пише в. „Уикенд“.

„Няма смисъл – какво да правя тук – мизерни участия по клубове, един концерт през лятото, една-две песни. Жалка работа“, оплаквал се напоследък пред приятели певецът. Досега той на няколко пъти е имал възможност да емигрира във Великобритания, но все не се решавал заради семейството.

Орлин е известен с невероятната си привързаност към баща си, майка си и сестра си. Родителите му са бивши оперни певци и на тях той дължи музикалния си и артистичен талант. Със сестра си пък имат направо кармична връзка – всеки усеща другия по всяко време, където и да се намира.

Причините Орлин Павлов да се реши на такава важна стъпка в живота си са две. Първо, в професионален план бившият вокал на „Каффе“ направи миналата година много силно турне в Съединените щати, което освен добра

Орлин Павлов чужбина

Орлин Павлов напуска страната

печалба му донесе и самочувствие, че в чужбина може да се справя нелошо. Той пя с голям успех пред пълни зали не само с българи в Чикаго, Лос Анджелис, Лас Вегас, Ню Йорк, Хаянис (Кейп Код), Атланта.

През зимата пък се изяви в няколко клуба в Лондон, където също направил много добро впечатление и даже получил предложения за по-сериозно обвързване с доста прилично заплащане. В Лондон Орлин се изявил и на джаз сцената. Като се има предвид, че освен прекрасен певец, той е талантлив танцьор и актьор, може да се предположи, че има големи шансове да се реализира във Великобритания.

Другата причина Орлин да търси късмета си в чужбина е много лична. Най-красивият българин за 2012 г. претърпя две много тежки раздели с любимите си жени. Първо го изостави Яна, която се омъжи за дискотечния бос Петко Димитров и двамата вече са щастливи с първото си дете. След като се съвзе от шока с Яна, Орлин Павлов заживя с красивата блондинка Надя и връзката им изглеждаше щастлива и безупречна. Но внезапно Надя му сложи рога и го замени с актьора Калин Врачански. Повторната изневяра напълно съсипала чувствителния Орлин и той окончателно решил, че не иска да си губи времето у нас.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*