Home / Светски / Николета разкри от какво се страхува най-много

Николета разкри от какво се страхува най-много

Лозанова ще води новото предаване по ТВ7 „Поверително от NL”

Николета Лозанова Плеймейтката Николета Лозанова разкри от какво най-много се страхува. „От нищо не ме е страх толкова, колкото от хорската злоба“, заяви пред ТВ7 атрактивната моделка.

Николета не крие, че се вълнува много от новото предаване, което ще води. В „Поверително от NL” тя ще разгадае тайните на известните у нас, като обещанието й е да не кани никому неизвестни звезди или такива, които са вече забравени.

„Всички ще говорят за това предаване! Знам как да го направя, защото аз съм момиче, за което всички говорят“, категорична е Ни Ло.

Тя вярва, че предаването й ще постигне голям успех. „Поверително от NL” ще се излъчва по веднъж на седмица и ще конкурира „Горещо“ на Венета Райкова.

„Очаквайте истински папарашки сензации, зад кадър вече работят над 20 души“, издава моделката.

Николета твърди, че е много критична към себе си и полагала големи усилия, за да бъде изрядна. Освен това била имунизирана към лъжите и евтините истории.

„През последните години медиите ми изградиха образ на разглезена футболна съпруга, която нищо друго не прави, освен да си клати краката. Истината е, че работя здраво и постигам това, което искам, с много труд“, са думите на скандалната водеща.

Поверително от NL

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*