Home / Светски / Николета Лозанова проси на пъпа на София!

Николета Лозанова проси на пъпа на София!

Николета участва в социален експеримент

Николета Лозанова превзе за ден бизнеса на клошарките от ромската махала, които стопанисват центъра на София. Водещата на „Папараци“, която постоянно търпи критики задето пилее грешни пари, за да поддържа гардероба си по последен моден писък, навлече просешки дрипи и опита на собствен гръб и другата страна на монетата в уникален социален експеримент „Малката кибритопродавачка в БГ вариант“, пише в. „Уикенд“.

От известно време насам единственото светско предаване „Папараци“ провокира и с репортажи на социална тематика и по всякакви злободневни теми. В предишните епизоди хрътките на Николета дискредитираха народни представители, които масово закъсняват за работа и Волен Сидеров, чийто работен ден в Народното събрание продължава… 30 минути. Пак край Парламента компрометираха политическия елит за арогантното му отношение към избирателите му, които живеят на ръба на оцеляването…

За канарче в поредния си експеримент екипът на предаването прати на улицата собствената си водеща, която претърпя

Николета Лозанова

Николета Лозанова стана клошарка за ден

пълна промяна за новата си роля – съблече лъскавите дрехи и ги замени с визия „Made in софийски клошар“.

Целта на демонстрацията, заснета на централния софийски булевард „Витоша“ и в района на Женския пазар, бе да докаже, че за българите важи само първата част от известната поговорка за дрехите и ума, която гласи: „По дрехите посрещат…“. Същата онази бляскава Николета от малкия екран, която всеки иска да пипне, да се снима с нея, да получи

автограф и да й бъде приятел, облечена в дрипи и евтини дрехи, заслужи единствено ледените погледи на минувачите, заобикалящи я като прокажена.

Историята за малката кибритопродавачка всъщност е с щастлив край. „10-часовият работен ден на Николета на улицата приключи с оборот от 6 лева. След което ги подари на възрастна пенсионерка, която изключително много се разчувства и не сдържа сълзите си“, разкриха в аванс от екипа на предаването.

Снимките на експеримента преминали и с лек инцидент. Група бойни роми насмели майката на Николета и другите й роднини до девето коляно. Подгонили я, за да не им обере урожая от просия.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*