Home / Светски / Николета към Алисия: Мандатът ти на футболна половинка изтича!

Николета към Алисия: Мандатът ти на футболна половинка изтича!

Ники Михайлов имал нова избраница

 

Николета Лозанова захапа Алисия

Плеймейтката Николета Лозанова за пореден път изригна във Фейсбук по повод новата песен на Алисия „На кръгъл час“. Моделката пише, че мандатът на певицата като футболна половинка изтича.

„Не падам ниско като вас“, пее Алисия в новата си песен, посветена на мен. Да, права е, защото пада ОЩЕ по-ниско и от нас, правейки си реклама на парчето, пускайки го именно
на рождения ми ден. Нали уж нямала нужда от ПР, за да обърне внимание някой на творчеството й и кариерата й не била треторазрядна, а пък отново аз съм нейната муза. Явно продължава всяка нощ да ме сънува, както тя лично ми сподели на въпросната ни среща в Бургас, за която дълго мълчах, но явно тя не заслужава моята дискретност. Доста са нещата, но предпочитам скоро да ги кажа официално там, където трябва…

И не аз съм тази, която ходя из медиите да я коментирам, а тя в „любимото ми“ списание „Блясък“ се изказва пак за мен. Благодаря Ви, че отново сте ми посветили корица, нямаше нужда. Да си бяхте проверили информацията поне – на меден месец бяхме в Бора Бора, а не в Бали, но за вас може и да е едно и също.

Относно съвета на Алисия да ме попитате дали още имам чувства към Михайлов, ще й отговоря: “Мандатът ти на футболна половинка изтича, вече има нова избраница, но ти отново последна ще узнаеш…”.

One comment

  1. Много злобна тая Николета, много! Отне бащата на детето и ,но не и стига,. продължава да се подиграва!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*