Home / Светски / Николета и Азис не могат да си разделят Валери (снимки)

Николета и Азис не могат да си разделят Валери (снимки)

Николета и Азис се скараха заради Валери Божинов

сн.: hotnews.bg

Очевидно не могат да си го разделят. Нямаме информация кого предпочита Божинов, но Ни Ло не смята да го отстъпи без бой.

Николета качи снимка на гласовития славей, който държи табелка с надпис: “Валери, искам те пак!” и като бонус към любовното послание са нарисувани три сърца. Под снимката, естествено, следват пикантни коментари на двамата, както и на други техни приятели.

Не е тайна, че Николета и Азис последно време движат заедно. Дори се заговори, че ще записват обща песен. Когато попитахме във Facebook Азис дали е вярно, той побърза да изтрие коментара ни, с което изключително много ни озадачи. Но то кое ли при него не е озадачаващо?

Николета и новият й приятел Азис си правят много успешна ПР реклама заедно. Непрекъснато дават поводи за клюки. По този повод потребители изкоментираха снимката на Азис като изтъркан опит да привлече вниманието. Напук на клюките плеймейтката и фолк дружката й си прекарват добре заедно. Странната им дружба явно ги забавлява, защото не пропускат да качват общи снимки на личните си страници в социалната мрежа.

Азис дори гостува на звездната двойка в Лисабон. Дали от приятелството им ще се роди нов хит – скоро ще разберем.
бутони за социални мрежи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*