Home / Светски / Невена Цонева ли е големият победител в „Гласът на България“?

Невена Цонева ли е големият победител в „Гласът на България“?

Миро рестартира кариерата на Невена Цонева

Съмненията за манипулации и нагласени участници в „Гласът на България“ получиха поредното си потвърждение. Упоритият слух, че сред финалистите във формата ще е гаджето на музиканта от „Ку-ку бенд“ Венелин Венков – Невена Цонева, изглеждат все по-логични. Поредното доказателство дойде от решението на един от менторите в шоуто – Миро, да издаде дуетно парче с брюнетката.

Случайно или не съвсем в новия си музикален проект, посветен на коледните празници – „Всичко, което искам“, Миро си партнира със своята възпитаничка в шоуто Невена Цонева. Двамата изпълняват парче в дует и дори са намерили време да заснемат клип към него.

„Тази песен е за всички, които обичат Рождество колкото мен“, каза Миро при премиерата на видеото.

Песента „Всичко, което искам“ е пилотна от новия албум на музиканта. Това за пореден път хвърля съмнение, че двамата с Невена са се уговорили за участието й в „Гласът на България“. Идеята е ясна – Миро да рестартира кариерата на младата певица, която така и не прокопса след победата си в първия сезон на „Мюзик Айдъл“. Тогава Невена получи miro nevenaдоговор за албум със Слави Трифонов, който обаче така и не се оказа достатъчно находчив продуцент, пише в. „Уикенд“. Затова години по-късно Слави е решил да се реваншира на Невена, като й даде възможност да изкара малко пари и да започне отново да издава песни.

Преди дни стана ясно и каква е наградата, за която певците в „Гласът на България“ се състезават. Тя се оказа доста солидна и това стана още една добра причина интригите между участниците да се засилят.

Продуцентите обявиха, че за победителя тази година няма да има безплатно обучение в колежа „Бъркли“, а паричен стимул от 20 000 лева, лека кола и запис на песен.miro i nevena coneva

„Предишните години се разминаха със символични награди и съвсем мижава издръжка, но за тази са се бръкнали в джобовете. Това автоматично значи, че всичко ще отиде в ръцете на някой „наш човек“, вече заговорничат зад кулисите на шоуто. И допълват, че едва ли в шоуто има някой по-вътрешен от Невена, която макар и да не направи кариера, винаги е била любимка на Слави.

„Той си изми ръцете, като каза, че отстъпва на Евгени Минчев всички задължения по продукцията. Едва ли обаче някой се съмнява кой е истинският шеф“, нищят още в екипа на предаването.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*