Home / Светски / Нели Хаджийска от „Търси се“: Не правя непоискано добро, грижа се за душата си!

Нели Хаджийска от „Търси се“: Не правя непоискано добро, грижа се за душата си!

Ето какви обещания си дадоха звездите в началото на 2014 година

Звездите от екрана, точно като обикновените хора, си дават обещания в началото на всяка година. Плановете им са толкова различни и пъстри, колкото са и самите те.

Водещата на „Търси се“ Нели Хаджийска например е доста обширна и поетична в обещанията си.

„Да обичам все така и още по-силно себе си. Да се грижа за душата си, кожата си, тялото си, мислите си и духовното си развитие. Да не влизам в безсмислени спорове и да не хабя енергията си за доказване на правотата neli hadjiiska– защото правотата няма нужда от доказателства. Да не правя непоискано добро и да не се раздавам без остатък за хора, които просто преминават през живота ми. Да продължавам да се уча да слушам“.

Актьорът Юлиян Вергов пък се зарече през 2014 година да се движи само с колело. Причината обаче не е толкова еко, колкото практична. Звездата от Народния театър си обеща във Фесйбук, че ще върти педалите, защото ремонтът на велосипеда му бил адски скъп. Дал повече, отколкото за поправка на автомобил. Затова сега ще ползва основно колелото.

Новият водещ на „Сблъсък“ в неделя Любо Жечев си направил модерната новогодишна резолюция в началото на 2013 година. В нея на лист записва няколко цели, които желае да осъществи. Голяма част от тях изпълнява. Нищо чудно, че спечели „Къртицата“ – като си имаш планове, си ги гониш. За настоящата година Любо е направил същото, дори признава, че е бил още по-смел в намеренията си. Казва обаче, че невинаги е суперстриктен, склонен е да се разсейва и да мързелува.

„Едно от нещата, към които ще се стремя през 2014 година, е да управлявам по-добре времето си“, казва новият водещ.

Прави компромиси само ако не се налага да е безкомпромисен.

„Силно вярвам, че дори неуспехите и провалите могат да се обърнат в твоя полза, ако не губиш кураж да преследваш мечтите си и да търсиш себе си“, откровен е той.

За Любо най-основното тази година е да усъвършенства и надмогне себе си, доколкото е възможно. Обещал си е да чете повече, което пък ще му помогне да се утвърди като водещ на „Сблъсък“. Планира също и да реализира първия си голям бизнес проект.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*