Home / Светски / Нана: Погрознях, надебелях, но оздравявам!

Нана: Погрознях, надебелях, но оздравявам!

Нана се бори с рака на гърдата

Нана: В ремисия съм!

Нана: В ремисия съм!

Телевизионната водеща Нана, която преди повече от година застана срещу най-голямото предизвикателство в живота си, а именно рак на гърдата, сподели в ефир, че оздравява.

„Погрознях, надебелях, остарях, но съм в ремисия. След година и половина лечение лекарите казват, че съм добре“, коментира състоянието си тя в предаването „Съдебен спор“. Нана не скри емоциите си и каза, че е много щастлива.

В едно от последните си интервюта водещата казва, че се е променила към добро, след като е разбрала, че има онкологично заболяване.

„Колкото неща взе това заболяване, толкова ми даде! Ценя живота си и искам да го изживея по възможно най-добрия начин. Всяка трудност ни дава много, променя ни“, категорична е Нана.

По време на лечението водещата показа голяма сила на духа и публично обеща, че няма да се предава. Тя иска да помага на други жени с нейния проблем и казва, че ще направи всичко по силите си за тях!

loading...

3 comments

  1. Радвам се за теб Нана.Важното е че си здрава,а за другото което казваш,че си напълняла и погрозняла е въпрос на гледна точка.Хубаво е когато си с близките си и приятелите които те обичат и подкрепят.

  2. Златина Митева

    Нана, нито си грозна, нито дебела, нито стара! Важното е да се радваш на здраве, да бъдеш дълго с обичаните хора и да имаш невероятните сили и ентусиазъм да работиш и доказваш себе си! Успех и много шастие!

  3. ЧЕСТИТО НАНА ДА СИ ЖИВА , ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*