Home / Светски / Най-накрая! Анистън и Джоли се сдобриха!

Най-накрая! Анистън и Джоли се сдобриха!

Чудото се случи – бившата и настоящата съпруга  на Брад Пит се помириха. Дженифър Анистън и Анджелина Джоли се появиха на едно и също светско събитие в края на миналата седмица и макар да не си продумаха, стана ясно, че има затопляне в отношенията им.

Двете дами избягваха да се засичат на червения килим в продължение на цели 10 години. Отбягваха се, за да не се стига до конфузни ситуации. Сега обаче явно са преодолели комплексите си една от друга и са склонни да се търпят, пише в. „Уикенд“.

На въпросното парти звездата от „Приятели“ дори похвали Анджелина. „Филмът й е красив и невероятен. Тя е свършила страхотна работа“, заяви Дженифър. И допълни, че й е писнало медиите да я изкарват като жертва на

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли е щастлива

колежката й. „Уморително е всичко това. И е досадно. Като стари обувки е. Нека си купим нов лъскав чифт.“

Присъстващите на купона шушукаха, че понастоящем Джоли изглежда по-добре от бившата г-жа Пит, но това не помрачи настроението на Анистън. Първата съпруга на Брад сияеше в компанията на годеника си Джъстин Теру. На събитието Анджелина дойде сама. Брад Пит беше останал да се грижи за децата им.

Въпреки уважителната причина за отсъствието му, мнозина обаче започнаха да се питат дали звездното семейство пак не е в криза. Преди около месец съпрузите бяха засечени да се карат жестоко на терасата на хотел в Австралия и оттогава злите езици постоянно коментират, че двойката е застрашена от развод.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*