Home / Светски / Надя Иванова разкри подробности за връзката си с Андрей

Надя Иванова разкри подробности за връзката си с Андрей

„И двамата сме се променили много през годините“, казва Надя

Повечето зрители свързват името Надя Иванова с предаването „Елит“. Красавицата водеше тв шоуто по БНТ в продължение на дълги години. Тя беше интимна с колегата си Андрей, но двамата решиха да се разделят. Сега, 7 години след тази раздяла, те отново са заедно и не крият, че са много щастливи.

„Сега аз съм различна, Андрей е различен. Младостта има своите прекрасни моменти. Има и негативи, разбира се – избухвания, екстремизъм… Зрялата любов е прекрасна! Разкошна! Може би по-мъдра, по-спокойна“, споделя вижданията си Надя в интервю за сп. „Всичко за жената“.

Запитана дали има епична любов, чаровницата отговаря: „Не е много здравословно хората да се обичат епично. Обикновено тази любов не свършва добре. Но съм категорична, че има епична любов. Има всякакви видове

Андрей и Надя са заедно

Андрей и Надя са заедно

любов и няма определения, които да я правят истинска или не. Може да е от разстояние, може да е унищожителна, може да е виртуална. Според мен няма критерий, няма рамки. Тъжното е, че откакто свят светува, ние се опитваме да й сложим каиши“.

За себе си Надя казва, че е човек, който непрекъснато се стреми към усъвършенстване. Подчертава, че понякога е дръзка, особено в личен план.

„Дръзка съм! Когато имам точна цел, ясна задача и мотивация, мога да стигна до крайности. В професионалните дела не съм чак толкова дръзка, в личния си живот обаче мога да бъда изключително безстрашна в дързостта си. В моето човешко пространство битките са ми по-важни“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*