Home / Светски / На татко принцесата! Том Круз разходи Сури в Disney World

На татко принцесата! Том Круз разходи Сури в Disney World

Това е позната тема, когато едно семейство е пред развод и родителите споделят грижите за отглеждането на малко дете

 

Том Круз инвестира цялото си свободно време в разходки с обичната си дъщеря

Том Круз и Кейти Холмс обявиха раздялата си преди няколко седмици и сега се грижат разделени за тяхната обща дъщеря Сури. В такива случаи почти задължително единият родител е доброто ченге, а другият – лошото. Единият неизбежно се превръща в разумен, дисциплиниран диригент на ежедневието, а другият е свободен да организира забавни дни навън и щури приключения.

Този ефект се увеличава, когато бащата е милиардер и филмова звезда и се казва Том Круз. Актьорът в момента прави всичко възможно да прекарва колкото може повече време със скъпоценната си 6-годишна дъщеря Сури.

Той вече я заведе набързо в Хамптън с хеликоптер за един следобед на плажа, а преди ден татко и щерка прекараха няколко незабравими часа на най-щастливото място на Земята. Том Круз позволи на Сури да обиколи атракциона Disney World, облечена в костюм на Малката русалка Ариел. Компания на двамата правеше сестрата на Том. Според посетители на Disney World Сури е имала вид на човек, който е в рая, а Том Круз изглеждал наистина красив, докато бил ангажиран да угажда на дъщеря си.

Немалка част от хората там грабнали смартфоните си, за да разтръбят новината в Twitter: „Аз току-що казах “Здрасти!“ на Том Круз! „, е написал потребител с никнейм 1DFLA.

Междувременно Ню Йорк Пост съобщава, че търсенето на Том за дом, който да е в близост до къщата на бившата му жена в Челси в Ню Йорк, е към края си и е напълно възможно съвсем скоро той да се нанесе, за да е по-близо до обичната Сури.

Умореното хлапе заспа на бащините рамене

Когато не са заедно, Том Круз предпочита да говори със Сури по телефона

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*