Home / Светски / Миранда Кер и Том Круз са новата холивудска двойка?

Миранда Кер и Том Круз са новата холивудска двойка?

Миранда Кер и Том Круз вероятно са заедно

„Тя обича силни и богати мъже, така че Том със сигурност попада в списъка с предпочитани кандидати“, разкриват близки на Миранда Кер, по повод непризнатия все още факт, че ангелът на Victoria’s Secret и актьорът са новата гореща двойка на Холивуд. И допълват, че никой от двамата скоро няма да направи признание.

Тя, защото засега няма намерение сериозно да се обвързва с когото и да било, а той, защото има зад гърба си три провалени брака и силно разклатен имидж. Затова и Том е този, който е готов да загърби тръпката си, само и само да не стане публично достояние, особено, докато не е сигурен, че има наистина сериозна връзка. А с Миранда това никога не е сигурно, дори след като се е омъжила и е родила дете, както сочи опита с Орландо Блум.

Том не можел да спре да мисли за нея още от миналия ноември, когато двамата прекарали няколко часа заедно на парти, пише сп. „Стори“. Едно от признанията, които направил пред приятели, било, че тя много му напомня втората му холивудска любов и съпруга – Никол Кидман.

Миранда Кер

Миранда Кер има нов човек до себе си

Дали защото Кер показала, че предпочита свободата да бъде днес с един, утре с друг, или заради страх от пореден провал – Том цяла година не направил нищо, за да я впечатли. Нещо повече, заигравал се с различни извести и сексапилни жени. Последната, с която го спрягаха беше Линдзи Лоън, но сред близките му няколко срещи с жена като нея са без значение. Както и специалното внимание, което получи шведката Ребека Фъргюсън, с която актьорът снима някои горещи сцени за последния си филм.

И Миранда, и Том използват един и същи щит, зад който крият емоциите и страховете си – децата. Том бяга зад грижите си за Сури, която живее с майка си Кейти Холмс, а Миранда току се сеща, че е най-добре да я снимат по улиците с малкия й син Флин.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*