Home / Светски / Меги на отец Ралф стана писателка

Меги на отец Ралф стана писателка

Рейчъл Уорд от „Птиците умират сами“ смени професията си през 2007 г.

Изпълнилата ролята на Меги в „Птиците умират сами“ Рейчъл Уорд вече не е актриса. За последно тя се снимала пред камера през 2007-а. След това се посветила на друга своя страст – започнала да пише книги. Днес в библиографията й има няколко бестселъра, пише в. „Уикенд“.

Рейчъл Уорд среща мъжа на живота си благодарение на сериала „Птиците умират сами“. Чаровната брюнетка се влюбва в екранния си партньор Брайън Браун (в ролята на Люк О’Нийл) на снимачната площадка. Само няколко месеца след щракването на финалната клапа двамата сключват брак.

Десетилетия по-късно те все още са щастливи заедно в Австралия. Сега живеят в ранчо с трите си деца. Всяка сутрин актрисата и бивша манекенка дои крави, храни кокошки и прекопава градината. Грижи се също за кучета и коне.

„За мен семейството е по-важно от кариерата“, категорична е звездата.

Птиците умират сами филм

Меги и Ралф де Брикасар

„Връзката на Рейчъл и Брайън бе предопределена от съдбата“, разказвали са в миналото хора от екипа на „Птиците умират сами“. В сериала актьорите играят съпрузи, свързани в нещастен брак. Героинята на Уорд Меги, се жени за стригача на овце Люк само за да охлади любовта си към отец Ралф. Последното, естествено, се оказва непосилна задача.

Докато по сценарий отношенията между Рейчъл и Брайън не вървят, далеч от камерите любовта им цъфти.

Меги и Ралф

Меги и Ралф

„Не съм виждал други хора, които да демонстрират толкова явно чувствата си“, категоричен е Ричард Чембърлейн, пред чиито очи се развива романтичната афера.

Както той, така и останалите от екипа на поредицата първоначално не вярват в бъдещето на тази връзка. Според тях ослепителната актриса и избраникът й са твърде различни, за да издържат дълго заедно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*