Home / Светски / Мая Савова срича над буквара, Жени Калканджиева стяга рожден ден

Мая Савова срича над буквара, Жени Калканджиева стяга рожден ден

Мая и Жени имат различни цели тази година

Животът на Мая Савова, водеща на „Жените говорят“ по TV7, тази година ще се подчини най-вече на двете й деца, които ще са първолаци. Това споделя тя пред в. „Телеграф“. Съпругата на Крум Савов смята да е по-прецизна и настоятелна с близнаците, но не на всяка цена.

„Ще се опитвам да разбера какво харесват, за да го правят с удоволствие. Единственото, с което няма да направя компромис, са езиците. На това ще настоявам и ще бъда много взискателна“,  зарича се Мая.

Водещата признава, maya savova i jeni kalkandjievaче не обича да планира новата година, за да не среща разочарование, ако не реализира 100% от замисленото.

„Телевизионната ми кариера е супер динамична и натоварена. Там нещата са колоритни и разнообразни. Бих искала „Жените говорят“ да остане все така актуално предаване и да постига все по-голяма популярност. В аспекта на фармацевтичната дейност бих искала тази година да има по-динамично развитие. В крайна сметка, когато има движение, човек се учи и развива“, пожелава си тя.

Нейната колежка и съводеща Евгения Калканджиева от „Жените говорят“ също има строго подредени планове за първите 6 месеца на 2014-а. На 30 януари Жени стяга рождения ден на модната си агенция „Визаж“, а на 20 февруари пък ще празнува своя собствен, 39-и поред. През януари освен това за нея важни ще са регионалните кръгове от конкурса „Мис България“. Жени смята да реализира състезанието в стандартен формат. В случай че има възможност да приложи риалити формат, възнамерява да изпипа прецизно детайлите.

Шестата по красота в света си е обещала да се занимава и с благотворителност както с момичетата от предаването „Жените говорят“, така и с „Мис България“. До края на юли за Жени се очертава интензивна работа. Тя планира да учреди Асоциация на модните агенции. Целта й е на пазара да се установят приемливи цени, да се регламентират правата върху снимките и рекламите. Калканджиева иска и да подобри условията на работа на моделите, а също така и да изчисти бранша от агенции фантоми.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*