Home / Светски / Мария Игнатова проговори за най-тежкия момент в живота си

Мария Игнатова проговори за най-тежкия момент в живота си

Получила тежка инфекция, след като родила

Мария Игнатова Обичаната българска актриса Мария Игнатова, която през последните години се изявява и като тв водеща, проговори за най-тежкия момент в живота си. Тя си спомня как е родила сина си Виктор в осмия месец и до последно не се знаело дали ще оживее. Освен това тогава блондинката получила инфекция и цял месец лекарите не успели да разберат какво се случва.

„Обаче мина и го забравих. Дори днес, когато си спомням за това, ми се струва, че се е случило на някой друг, а не на мен“, разказва тя.

Мария отбелязва, че тогавашната й половинка Петко Димитров й помогнал изключително много.

„Важното е, че всичко приключи с „хепи енд“, са думите й пред „Стори“.

Игнатова изглежда кротка, миловидна и смирена, но е била доста щура като дете. Доказателство за това са многобройните белези по цялото й тяло. Тя обичала да виси по катерушките в училище, но един ден паднала върху главата си. Имала 7 шева и цял месец била подута. Целият клас плакал, мислейки си, че тя ще умре. Половинката на Димитър Рачков с усмивка споделя, че само по главата си има десетина белега, но те не я притесняват. Някои от тях са й останали от периода, когато е тренирала художествена гимнастика и лека атлетика.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*