Home / Светски / Мариана Попова вбесила Слави

Мариана Попова вбесила Слави

Нико Тупарев предложил повече пари на певицата

 

Мариана Попова участва в новия сезон на ВИП Брадър

Певицата Мариана Попова вбесила шоумена Слави Трифонов. Тя зарязала музикалното риалити на Дългия „Гласът на България“, за да влезе във ВИП Брадър. Чаровницата водила паралелни преговори за участие и по думите на запознати по-доброто финансово предложение дошло от страна на продуцента Нико Тупарев.

Макар от „Гласът на България“ да не дават информация дали са водили преговори с устатата изпълнителка, в коридорите на телевизията се шушука, че Слави е имал намерение да я включи отново в музикалния формат, пише „Блясък“.

В светските среди се говори, че Трифонов се е вбесил, след като разбрал, че любимката му е приела офертата, отправена от Тупарев. Шоуменът разчитал на нейното присъствие, тъй като имал прекрасни впечатления от работата й. Той приел лично отказа й заради факта, че е избрала друго предаване в конкурентна телевизия.

На стола на Попова ще седне Вики Терзийска, която предния сезон беше водеща на риалитито. Също така в журито ще се включат Миро и Преслава. А защо Трифонов не е избрал Ивана или Камелия пред Преси, с които е в доста добри отношения, засега остава загадка.

Мариана Попова в Къщата на ВИП Брадър:

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*