Home / Светски / Куини на Благой живее като принцеса

Куини на Благой живее като принцеса

Благой Георгиев се оглежда за луксозен имот в София

Откакто през лятото официално скъса с майката на двете си деца Христина Витанова, Благо остана без покрив над главата си. За всичките изневери през годините татуираният футболист обеща да компенсира бившата гимнастичка с огромната триетажна къща, която той построи за вече разпадналото му се семейство. Наскоро юношата на „Славия“ е изпълнил обета си, кълнат се от близкото му обкръжение. Имотът в „Бояна“ е преминал официално във владение на Витанова, след като сделката по прехвърлянето му била изповядана пред нотариус.

Христина продължавала да живее в постройката с дъщеря си Йоанна и сина й Давид, макар да е прекалено голяма и трудна за поддържане със своите над 10 стаи. Според запознати в документите по уреждането на прехвърлянето било записано, че Витанова няма право да препродава къщата на трети лица. Това било изрично посочено от футболния милионер. Благо искал децата му да са подсигурени със свой дом, в който след години самите те да създадат своите семейства.

След като прехвърлил палата, плейбоят веднага започнал да крои нови планове за друг имот. Той не искал да живее по хотели и затова проучвал пазара на недвижимост в луксозните столични квартали „Драгалевци“ и „Симеоново“. Нямал желание да купува имот в „Бояна“, за да стои далеч от Христина. Покрай известния си приятел, Куини живеела като принцеса и получавала всичко, което пожелае.

Благой Георгиев

Благой Георгиев и Куини са заедно

Режисьорът Георги Костов и продуцентът Наско Лазаров пък издирват двойнички на Христина и Куини. Именно двамата стоят зад игрално-биографичния филм по действителни истории от живота на Благой Георгиев. От родния му клуб „Славия“ разкриват, че следващия месец сред детския и юношеския отбор на най-стария столичен клуб щял да бъде направен кастинг за главната роля във филма, чиито снимки започват през пролетта. Босът на „белите“ Венци Стефанов, който е като втори баща на Георгиев, е взел реализацията на проекта присърце и вече дори предложил няколко малки играчи, които имали визуална прилика с младия Блажко.

Режисьорът на успешния български продукт „Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела“ е планирал снимките в 3 града – София, Грозни, където Георгиев игра 4 години за местния „Терек“, и Москва, където халфът има бизнес с увеселително заведение.

В столицата на Чечня домакин на снимачния екип в личния си позлатен палат ще бъде президентът на автономната република от Руската федерация – Рамзан Кадиров, пише в. „Уикенд“. Политикът, известен с това, че харчи милионите си за коли, расови състезателни коне и футболисти, бе шеф на Благой през периода му като състезател на „Терек“. Лидерът на мюсюлманска Чечня дарил Георгиев с подаръци за над 300 хиляди лв. и е склонил да участва във филма и да разкаже за своето познанство с изографисания с икони българин.

В момента пък се чакало позволение от гръцкото посолство екипът да снима в манастира в Атон. В християнската обител Благой Георгиев живее всяка година за по една седмица – тази преди Коледа, в която отправя горещи молби към Създателя да му опрости безбройните грехове.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*