Home / Светски / Коцето за поведението на Лияна: Флиртът не е грях!

Коцето за поведението на Лияна: Флиртът не е грях!

Лияна получила тлъст хонорар от Биг Брадър

Фолк изпълнителят Константин защити братовчедка си Лияна. След като певицата бе нападната от голям брой фенове на Биг Брадър заради фриволното си поведение в Къщата, той застана на нейна страна.

„Тя не флиртува, това е нейният начин на общуване, но дори и да флиртува, не виждам защо трябва да се счита за грях. Защо да не се усмихва и да не приветства живота? А това, че в България хората обичат да нападат красивите жени и да търсят всякакъв начин да ги смачкат, е друг въпрос“, обяснява пред сп. „Блясък“ Коцето.

koceto i liyanaИзпълнителят разказва, че като малка Лияна израснала предимно с него и брат му и затова се сприятелила по-бързо с мъжете в Къщата.

„Свикнала е да общува повече с мъже, защото в семейството ни силният пол преобладава. А пък и аз съм бил участник в такова шоу и знам, че вътре нещата са съвсем различни от действителността навън. Мъжете са като братя, а жените като сестри, тя ги чувства като свое семейство – наистина е така“, коментира още Константин.

С най-висок хонорар

Коцето споделя, че дори и да изглежда така все едно братовчедка му не дава добър пример с поведението си, то вината за това не е само нейна. Той разкрива, че от Биг Брадър са платили високи хонорари на всички, които бяха вътре, като Лияна е била една от най-скъпите и било съвсем нормално да не бъде сухарско за зрителите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*