Home / Светски / Коцето: С Райна сме си близки и това е нормално!

Коцето: С Райна сме си близки и това е нормално!

Странно парти гласи Коцето за рождения ден на дъщеря си. За празника на малката Мариана фолкпевецът е поканил всичките си бивши гаджета. Повечето от тях също са семейни и ще дойдат с децата си.

„Аз съм приятел с всичките ми бивши. Жена ми също – общуват си. Тя е жесток пич“, твърди Коцето. И допълва, че няма нищо нередно в това да поддържа отношения с дамите, с които е бил в миналото. Включително и с Райна.

„Бил си 5-6 години с даден човек, споделяли сте залъка, леглото, всичко… Това са ти най-близките хора, познават те най-добре и мисля, че е съвсем логично да ти останат близки и в бъдеще“, обяснява възгледите си фолкизпълнителят.

Съпругата му Надя не го ревнува от бившите му гаджета, но той нея – да. Дразнят го и всички ухажори, които се навъртат около хубавицата.

Сега Коцето е решил да вземе мерки, за да бъде по-близо до по-младата си жена и да гони евентуалните й мераклии. kocetoСлед рождения ден на дъщеря си той ще поразреди участията си, за да прекарва повече време със семейството.

„Докато аз обикалям дискотеките из страната, Надя прави същото в столицата. Излиза с приятелки, но няма как да не е обект на интерес на разни пръчове“, ядосвал се певецът на „Пайнер“ пред хора от антуража си. И се заричал да предприеме мерки, та да може да контролира половинката си, пише в. „Уикенд“.

Коцето е категоричен, че няма да прости изневяра. Веднъж опитал и не му се получило. Бивша негова приятелка кръшнала, той решил да й прости и да й даде втори шанс, но така и не могъл да забрави предателството.

„Като се сетех как онзи другият я е прегръщал и е правил това, което аз съм изпълнявал върху нея, направо откачах. И в един момент й казах „Ставай, заминавай, не мога повече!“, връща лентата на спомените си певецът.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*