Home / Светски / Кейт Мидълтън очарова света със заоблено коремче

Кейт Мидълтън очарова света със заоблено коремче

Херцогинята показа човешко лице и не направи опит да излъже почитателите си

Кейт Мидълтън бебе Докато повечето звезди правят всичко по силите си, за да се появят в перфектна форма пред медиите, херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън се показа със заоблено коремче веднага след раждането. Хиляди жени по света са очаровани от това, че младата майка не направи опит да прикрие коремчето, останало от бременността.

Лис Стърн от Ню Йорк разказва как преди 9 години не е пожелала да ползва стягащ колан и да пие хапчета за отслабване, след като е дала живот на първата си рожба. Тя е собственичка на бизнес, който предлага продукти за майки и е категорична, че херцогинята е изпратила точното послание.

„Нейното послание е в пълен контраст с това на повечето звезди, които никога не се показват веднага след раждането. Те първо отслабват, а после се появяват с плосък корем и изрязани бикини“, коментира Лис.

Дори хора, които помагат на други да поддържат перфектна форма, аплодират постъпката на Кейт, отбелязвайки, че реалността е такава, каквато я показа тя.

„Снимките на повечето знаменитости по списанията са обработени с Фотошоп и дават грешна представа на останалите“, казва Хелън Бърн, специалист по следродилни упражнения.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*