Home / Светски / Кейт и Уилям избраха име за второто бебе! Херцогинята е бременна!

Кейт и Уилям избраха име за второто бебе! Херцогинята е бременна!

Уилям и Кейт ще имат дъщеричка, мълви се в благородническите среди на Великобритания. Според упоритите слухове принцът и жена му дори вече са избрали име на наследницата си – Даяна, като покойната Лейди Ди.

„Двамата се опитаха да запазят новината в тайна, но вълнението им издаде пола на бебето. Вече подготвят розова стая в имението си, което не можеше да остане незабелязано“, коментират близки до знатната двойка.

Кейт и Уилям вече били уведомили близките си роднини, че ще имат дъщеричка.

Престолонаследникът дори попитал баща си Чарлз дали може да кръсти щерка си на своята покойна майка. Възрастният мъж дал благословията си, макар да бил наясно, че името Даяна няма да се хареса на настоящата му половинка Камила. Лейди Ди открай време е трън в очите на херцогинята на Корнуол, защото британците я обожаваха.
Очаква се и кралицата да одобри името, което е избрал внук й за дъщеря си.

„Ще се съгласи бебето да се казва Даяна, за да подразни снаха си, с която никак не се харесват“, издават източници от Бъкингамския дворец.

За това как протича бременността на Кейт няма много информация.

keit i uilyamЗнае се само, че младата дама прекара на легло първите 4 месеца след зачеването.

На принцесата редовно й се повръщаше в началото на бременността. Тя загуби доста килограми, но после успя да нормализира теглото си, пише в. „Уикенд“.

Правнучката на Елизабет Втора трябва се появи на бял свят през април, около рождения ден на баба си. Бебето ще е най-големият подарък за славната владетелка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*