Home / Светски / Къванч Татлъту: Не искам да имам връзки, изградени върху лъжа!

Къванч Татлъту: Не искам да имам връзки, изградени върху лъжа!

– „Аз съм зодия Скорпион и интуицията ми е много силна“

 

Къванч Татлъту

Един от най-обичаните турски актьори Къванч Татлъту е категоричен, че не би искал да има връзки, изградени върху лъжа. „Ако има проблем, винаги предпочитам да говоря открито. Не искам да имам връзки, изградени върху лъжа, независимо дали са с хора от семейството ми, приятелите ми или някой, който е влязъл в живота ми. Винаги искам да говоря с хората открито, искрено за всичко“, казва в интервю за списание „ELLE” той.

Звездата от сериала „Забраненият плод“ не крие, че харесва естествените жени. Шанс да грабнат сърцето му нямат дамите, които се преструват или пък в 8 часа сутринта изглеждат така, все едно току-що са излезли от фризьорския салон. „Не харесвам и манията да се купуват скъпи маркови дрехи. Аз предпочитам да пазарувам от магазини за втора употреба, особено тези в Европа. Обичам обувки и кожени якета. Една дреха, колкото и скъпа и маркова да е, е хубава само защото ти я носиш, а не защото цената е висока“, отбелязва секссимволът.


На въпроса дали ще се жени и дали родителите му коментират тази тема, Къванч отговаря: „Родителите ми са прекалено тактични хора, че да намекват за женитба. Предполагам, че имат такива очаквания. Никога не сме си говорили обаче за това. Разбира се, че биха се радвали да създам семейството, да имам деца. И аз се надявам това да се случи. Но тези неща не се планират като да отидеш да купиш домати от пазара, това е съдба“.

Турският актьор разкрива още, че интуицията му помага страшно много. Казва, че е типичен представител на зодия Скорпион и винаги усеща кога ще се случи нещо лошо. „Като усетя нещо лошо или присъствието на човек, който не ми допада, всичко около мен потъмнява. От очите на човек разбирам много неща. Очите не лъжат“, допълва той.

Въпреки че вече е доста известен по света, Татлъту не обича да говори за себе си. Казва, че е като всички останали. А запитан дали е задължително в живота му да има жена, за да се чувства щастлив, той отговаря: „Аз съм достатъчно щастлив с хората около мен. Семейството, приятелите ми, кучето ми Парс са ми предостатъчни. Много ценя свободата си“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*