Home / Светски / Какво не знаем за певицата Индила?

Какво не знаем за певицата Индила?

Индила не обича да я определят като типична парижанка

Френската звезда Индила стана на 30 преди по-малко от месец и съвсем скоро ще издаде своя първи албум. Откакто пилотният й сингъл „Derniere danse“ покори световните класации, музикалните спецове коментират, че тя е откритието на годината. Тъмнокосото миньонче обаче не е вирнало нос и не смята, че всичко в живота й вече ще е цветя и рози. Най-вече защото добре знае, че успехът идва със своята цена, пише сп. „LOVE Style„.

Тя е родена в Париж, но родителите й са емигранти от Алжир. В жилите на Индила тече индийска, камбоджанска, египетска и алжирска кръв, заради което тя обича да се представя като дете на света и се обижда, ако я нарекат типична парижанка. Със сценичния си псевдоним тя изказва своята почит към indila derniere danseпрародителите си от Индия и изразява любовта си към тази страна, в която намира вдъхновение и спокойствие.

В музиката, текстовете и стила й видимо има преплитане на различни култури и влияние, а звездата признава, че не може да определи откъде получава импулс за работата си.

Често песните й сами я навестяват през нощта, а думите идват на френски, английски или хинди, без Индила да ги търси сама. По същия тайнствен начин тя говори и за личния си живот. В името на кариерата певицата е изоставила всякакви любовни преживявания, но отказва да даде дори малки подробности за това какво прави в свободното си време. Мрази интервютата и за последните 6 месеца е говорила едва няколко пъти пред журналистите. Никой от тях обаче не успява да се добере до подробности около биографията й.

„Аз съм едно нормално момиче и животът ми не е нещо, с което да се занимавате. Концентрирала съм се върху музиката, която ми носи най-голямо удовлетворение. С нея обръщам внимание на проблемите, които всеки среща ежедневно, но не се опитва да разбере, докато не бъдат облечени в текст и мелодия”, казва Индила, намеквайки че зад парчето й „Derniere danse“ се крие лична история.

Звездата не разкрива дали има гадже и дали е преживяла толкова бурна любов като героинята си в „Derniere danse“. Споделя само, че в момента всичко, върху което се е фокусирала, е музикалната й кариера. И без съмнение тя е обречена на успех.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*