Home / Светски / Какво ли не прави Преслава в името на любовта…

Какво ли не прави Преслава в името на любовта…

Преслава е неузнаваема заради връзката си с Жоро Бирмата

На снимките към последното си видео по сценарий Преслава трябвало да залепи страстна целувка на манекена, който участвал. Изпълнителката обаче била толкова примерна, че помолила гримьорката Джули да целуне вместо нея въпросния мъж, пише „Блясък“.

Хората от екипа на изпълнителката останали удивени от приличното поведение на Преслава, което preslavaспазвала. Те коментирали, че явно е изключително влюбена в половинката си, за да се държи по този начин.

Припомняме ви, че Преслава излиза с Жоро Бирмата вече повече от две години. Откакто са заедно, двамата били почти неразделни и се наслаждавали на чувствата си, издават техни близки. И макар че любовта им определено била доста бурна, певицата не отричала, че се чувства щастлива с човека до себе си.

Преди няколко месеца Преси дори сподели в интервю, че си е намерила майстора в лицето на Жоро и за първи път в живот си показва на някой мъж, че го ревнува.

„Най-вероятно се отпускам пред него и изобщо не ми пука да му кажа, че го ревнувам, и да му вдигна скандал. При Жоро направо си му го казвам в очите. Такова нещо ми се случва за първи път! Но и той не е много скромен на тази тема…“, призна тогава Преси.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*