Home / Тя & Той / Каква флиртаджийка си?

Каква флиртаджийка си?

Флиртът подмладява, разкрасява и блазни егото ти

Нападателната флиртаджийка

Обичаш да флиртуваш и нямаш притеснения, когато става въпрос да заговориш някой мъж. Имаш куп обожатели, които те следват като верни кученца. Ласкаеш се от всеки комплимент и лесно завързваш нови връзки и познанства. Жестовете ти и думите по време на флирт са в хармония. Ако мислиш, че си точно такъв тип флиртаджийка, трябва да си зададеш някои въпроси:
-Защо изпитваш нужда непрекъснато да флиртуваш?
-Имаш ли проблем със сериозното обвързване?
-Губиш ли вътрешна увереност, когато усетиш, че отсрещната страна не е заинтересувана

Откровената флиртаджийка
Бързо стопяваш ледовете и винаги намираш нещо общо с отсрещната страна. Мъжете обожават да си говорят с теб и да ти споделят лични неща. Разликата е, че ти си мислиш, че флиртуваш, а мъжете те възприемат като приятелка. Доверяват ти се, но не защото те харесват като жена, а само като приятелка. Какво да промениш? Покажи повече женственост и спри да пазиш дистанция, докосвай го по-често уж неволно, покажи повече женственост, ако искаш да погледне на теб с други очи – очите на мъж, а не на приятел.

Класическата флиртаджийка
Отговаряш на флирта, но никога не правиш първата крачка. Дори много да харесваш някой мъж, чакаш търпеливо да те заговори и така пропускаш много хубави моменти. Покажи повече инициатива, ако не с действия – поне с жестове.
бутон за сайт

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*