Home / Хороскоп / Хороскоп за 15 август 2011

Хороскоп за 15 август 2011

Овен – бъдете внимателни с деловите си партньори, не са изключени недоразумения и дори конфликти. Не се ядосвайте заради чужди грешки.

Телец – започвате успешно седмицата, радвате се на добри познанства и заздравявате нови делови партньорства. Взимате правилните решения и те ви носят материални приходи.

Близнаци – днес сте творчески настроени, хрумват ви брилянтни идеи. Ако намерите и кой да ги осъществи – ще е супер. Очаква ви ползотворна седмица.

Рак – очакват ви промени от положително естество. Имате нужда от презареждане на силите и ще започнете малко изморени новата седмица.

Лъв – днес бъдете спокойни и делови. Не се подавайте на провокации. Възможни са извънредни плащания, които ще разклатят семейния бюджет.

Дева – настроени сте положително и това ви носи много успехи днес. Околните се съобразяват с вас и зачитат мнението ви – нещо, което не се случва често.

Везни – възможно е да се опитат да ви излъжат днес, пазете се от съмнителни хора, които искат нещо от вас. Игнорирайте ги с твърда ръка.

Скорпион – трудно си премълчавате и това често настройва другите срещу вас. Така и не се научихте да бъдете дипломатични, но само вие губите.

Стрелец – искате да помогнете на близък човек, но не сте в състояние да го сторите. Помислете за собствените си проблеми, а те никак не са малко.

Козирог – очаква ви едно ново начало в професионален план. Около вас цари хармония и това ви прави силни и уверени. Не рискувайте, когато остава въпрос за крупни суми.

Водолей – изнервени сте и това ви личи. Провокирате семейни раздори и си навличате гнева на половинката. Успокойте се и не си го изкарвайте на децата.

Риби – разкошен ден за вас. Уверени сте, крачите със самочувствие и жънете успехи във всичко. Обмислете предложението за ново делово партньорство, което ще получите.
бутон за сайт

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*