Home / Светски / Кака Лара с нова визия и ново предаване

Кака Лара с нова визия и ново предаване

„Още нещо“ тръгва на 3 април

 

Кака Лара и Владислав Прелезов ще водят "Още нещо"

Любимата водеща на хиляди българи Кака Лара е с променена визия и ново предаване. След като напусна екипа на „На кафе“, тя се присъедини към този на Николай Бареков и от 3 април ще води „Още нещо“ по новинарския канал News7.

Лара ще си партнира с колегата си Владислав Прелезов и двамата ще обсъждат горещите теми от деня всяка делнична сутрин от 9 до 11.30 часа.

„Двамата ще разказват и ще показват по „още нещо“ към важните новини от сутринта“, издават от екипа на предаването. Освен че ще бъдат на мястото на събитието, те ще водят разговори с очевидци, ще търсят различни гледни точки.

Кака Лара изглежда доста различна в сравнение с преди. С официално облекло и нова прическа, тя е почти неузнаваема. „Много се е състарила“, отбелязват немалка част от форумците.

loading...

One comment

  1. Нека кака Лара ми прости, но само тя и нейните не стойностни преценки за хората от къщата на Биг Брадър липсваха? И тя като други мои любимки се натриса там където не е нужно като пълен с въшки кожух.
    А ми ако нея някой я потупа по работа и напише, че ни е писнало да я гледаме и слушаме и най-вече превъплащенията и от една роля в друга и вижте ме колко съм велика? Като не обича чалга, да не я слуша. И на нас не ни се слушат семейните и сълзи и животи, но слушаме и най-вече виждаме.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*