Home / Тя & Той / Как да изразите чувствата си с цветя?

Как да изразите чувствата си с цветя?

Всяко цвете носи различно послание

Роза
Червените рози открай време са символизирали огнената и пламенна любов. Ако сте в началото на връзката си, изберете розова – тя олицетворява пробуждащата се любов, невинните чувства и страсти. Изберете разцъфнала роза, ако искате да покажете любовта си. Розовите пъпки се подаряват на девойки. Рози не се поднасят на роднини и възрастни хора.

Карамфили
Червените карамфили символизират любовта, белите – приятелството. Много жени харесват карамфилите, защото са по-трайни, но има и такива, които ги възприемат като пренебрежение.

Хортензия
Капризно цвете, което е и много нетрайно. Не се радва на голяма популярност у нас и предимно се подарява на известни личности.

Орхидея
Изключително красиво цвете, което съчетава по уникален начин непорочност и похот в едно. Символизира силните чувства и се предпочита от жени, които не обичат клишетата и искат да бъдат забелязани.

Люляк
Олицетворява зараждащите се чувства. Лилавият люляк се възприема като знак на романтичната любов и сякаш нашепва: “Повярвай в чувствата ми”. Можете да подарите люляк и на близък приятел.

Гладиоли
Много специални цветя. Червените или розови гладиоли символизират интерес от страна на противоположния пол. Не става въпрос за любов все още, а за изискана покана за среща. Не всяка жена обаче може да разбере посланието им.
share button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*