Home / Светски / Жени Калканджиева се изповяда: Тачо ми изневери, но още го обичам!

Жени Калканджиева се изповяда: Тачо ми изневери, но още го обичам!

„Кой знае, може би съдбата отново ще ни събере“, отбелязва моделката

Жени Калканджиева: Имам достойнство, няма да разпитвам Тачо!

Жени Калканджиева: Имам достойнство, няма да разпитвам Тачо!

Мис България 1995 Жени Калканджиева е разочарована от постъпката на мъжа си Тачо. Тя разказва как той я лъгал в продължение на месеци, но не крие, че все още го обича силно. Както Prekrasna.bg вече писа, Тачо се е залюбил с манекенката Зорница Линдарева преди повече от половин година.

„Не знам дали това, което му се случва, ще се окаже нещо мимолетно, или в крайна сметка ще излезе една голяма любовна история. Но аз имам достойнство и няма да го разпитвам какво му се случва. Нямам намерение да се меся в нещо, което си е лично негово. Това, че сме женени, не означава, че сърцето му има договор“, изповядва се пред в. „Уикенд“ моделката и допълва: „В момента между нас с Тачо може да има лек фалш и преструване пред сина ни, но така се налага. Защото, той дори да научи, и да поиска обяснение, всъщност е много малък и няма да разбере какъв е животът и защо се случват нещата. Тачо си е избрал жената, нека му е честита! Аз в любовни триъгълници не участвам – прекалено се обичам, за да си го причинявам. Приятелки ме съветват да не искам развод, да се боря за този брак. Защо? Нямам притеснения да кажа, че връзката ни се провали заради трети човек. Така е трябвало да става!“.

Тачо с новата си избраница Зорница

Тачо с новата си избраница Зорница

Жени вярва в съдбата и казва, че не знае какво й е подготвило бъдещето. Не изключва вероятността с Тачо да се съберат отново. Тя обаче се чуди къде се е изпарила искрената любов помежду им.

Запознати пък коментират, че през последните месеци домът на миската в столичния квартал „Драгалевци“ се е превърнал в бойно поле. Двамата с Тачо непрекъснато се карали, тъй като 10 години по-младият съпруг на Жени не й обръщал никакво внимание. Всяка вечер той се ровел в интернет и това допълнително опъвало нервите на манекенката.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*