Home / Светски / Изключват Куини-Алис на Благой от училище?

Изключват Куини-Алис на Благой от училище?

Куини-Алис станала много несериозна, откакто е с Благой Георгиев

Крехката блондинка Куини-Алис е зарязала образованието си, откакто извади късмета женкарят Благой Георгиев да залитне по нея. Моделката от „Визаж“ е последна година и през пролетта трябва да е абитуриентка, ако въобще успее да изкласи.

Съученичките й имат сериозни подозрения, че това няма да се случи, освен ако богатият й приятел не уреди по втория начин дипломата за средно образование.

Допреди да се залюби с Джизъса, Алис не пропускала часовете и била ученичка за пример – с добри оценки и без отсъствия. Откакто обаче е в орбитата на Джизъса, го издигнала на пиедестал и всичко друго е оставила на втори план. Имала намерение след завършване на училище да кандидатства в столичен ВУЗ, но и този план вече не е актуален.

„Хич не й дреме дали и с какъв успех ще завърши. Благой й е казал, че я чака само да приключи с училището, за да се пренесе при него в Казан. Всичко това е съгласувано с родителите й. Пък и те как да не поверят детето си в ръцете на футболен милионер?!“, съскат съученици на манекенката.

Според тях директорът на школото е вдигнал мерника на известната си ученичка, която вместо занятията посещавала нощните клубове в компанията на още по-известния си приятел. Куини-Алис била с последно предупреждение за

Известната двойка на рождения ден на Николета Лозанова

Известната двойка на рождения ден на Николета Лозанова

изключване. Приятели на Благой пък твърдят, че той вече е предначертал бъдещето на новата си половинка.

Георгиев, който освен футболист от година-две е и ресторантьор, подхвърлил на гаджето си, че ще й повери частния си бизнес. Халфът държи ресторант в центъра на Москва, където е назначил управители, тъй като сам не може да се занимава с него. В лицето на Алис обаче видял подходящия човек да му върти заведението, пише в. „Уикенд“.

Красавицата е дъщеря на изпечен търговец – Николай Николов, който се занимава с преуспяващ бизнес в няколко сфери, и от него знае 2 и 200 за това как се печелят пари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*