Home / Светски / Иван и Ирина признаха: Чакаме бебе!

Иван и Ирина признаха: Чакаме бебе!

Ирина посещавала клиника, тъй като получила хормонален дисбаланс

Тригодишните взаимоотношения между Иван Христов и Ирина Тенчева най-накрая ще дадат своя плод, пише „Уикенд”. Двойката признава, че работи за бебе от няколко месеца насам и е въпрос на време в най-близко бъдеще да се появи първият им дългоочакван общ наследник.

Припомняме, че през 2011 г. Иван и Ирина се събраха и признаха сензационно за пламналата помежду им любов, след като и двамата тогава бяха на върха на кариерата си и привидно щастливи в семеен план. Оказа се обаче, че продуцентът и водещата се виждали тайно близо половин година и страхувайки се връзката им да не бъде разкрита от клюкарки, предпочетоха сами да признаят пред всички, че са жертва на забранена любов.

„Обичаме се, не правим нищо лошо”, заявиха вкупом тогава Христов и Тенчева, като и двамата публично зарязаха половинките си и след няколко дни заживяха заедно.

ivan i irina3 години по-късно според Иван и Ирина страстта помежду им е все така силна и двойката вече работи упорито за наследник. Макар продуцентът да има дъщеричка от първата си съпруга Вихра, а водещата на „Ангел парк” да отглежда две рожби – Спас и Вирджиния от предишен брак, то очевидно влюбените искат вече свое собствено поколение. Ирина не крие колко много обича децата и в зряла възраст – на 37 години, тя била напълно готова да дари още един живот – този път обаче заченат в утробата й от Иван.

От края на май Ирина е започнала да посещава реномирана частна клиника за репродуктивни проблеми. Доколкото е известно от вътрешен човек в болницата, красавицата нямала проблеми със забременяването, но вследствие дългата употреба на противозачатъчни получила хормонален дисбаланс, който трябвало да бъде урегулиран преди евентуално зачеване.

Близки до Тенчева разказват, че тя по никакъв начин не се притеснявала за кариерата си, тъй като семейството й е на първо място. Водещата нямала проблем първо да отгледа още едно дете и след това да се завърне в ефир. А освен това не било ясно дали тази есен изобщо ще е на екран, предвид особената ситуация в ТВ7.

loading...

One comment

  1. Двама наистина влюбени .Устояха на всички бури и отрицания .Ирина е чудесна жена -хубава и класна мадама.Много ,много щсстие и любов да ги съпровожда в съвместния им живот .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*