Home / Светски / Хванати в крачка: Благо и Биляна се гушкат на магистралата! (ВИДЕО)

Хванати в крачка: Благо и Биляна се гушкат на магистралата! (ВИДЕО)

Благой Георгиев за пореден път предаде доверието на Христина

Набожният футболист Благой Георгиев, който не спира да повтаря колко много обича жена си Христина и как никога повече няма да я лъже, беше хнанат в крачка от папараците на „Поверително от NL“. Ритнитопковецът, който преди време изневери на официалната си половинка с певицата Лияна, но после се разкая и върна при семейството си, сега има нова изгора – бившата годеница на бизнесмена Христо Сираков – Биляна Евгениева.

Благой и Биляна са заснети как спират на магистралата, слизат от колите си и започват да се гушкат и целуват. По всичко им личи, че са заедно и слуховете от последните седмици всъщност са самата истина.

Благой Георгиев се гушка с Биляна

Благой Георгиев се гушка с Биляна

В предаването на Николета Лозанова ще бъдат излъчени сцените с прелюбодейците, както и какво прави Христина, докато неверният й мъж обикаля заведения и хотели с новата си любовница.

Благой и Христина вече не са заедно

Благой и Христина вече не са заедно

Междувременно бизнесменът Христо Сираков обяви публично, че вече не е с Биляна и сватба няма да има. Тя се изнесла от дома му в София и дори била на почивка в Гърция с новия си любим.

Бившата гимнастичка Христина пък изтрила всички общи снимки с футболиста от профила си в Инстаграм. Тя оставила само тези с децата си. Хубавицата се чувствала предадена за пореден път и вече нямала никакво намерение да прости на мъжа си!

Христина сама се грижи за децата си

Христина сама се грижи за децата си

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*