Home / Светски / Христо Кърджилов: Радина от дете е с труден характер!

Христо Кърджилов: Радина от дете е с труден характер!

– „Не мога да приема факта, че Деян я бие“

 

Деян и Радина постоянно се карат

Художникът Христо Кърджилов разкри, че дъщеря му Радина от дете е с много труден характер. По думите му тя е с променливо настроение – в един момент се смее, в следващия плаче.

„Тя е удивителна, прелестна, но после се променя и става съвсем друга“, казва той в откровено интервю за „Стори“.

Кърджилов обаче не може да приеме факта, че Деян Донков бие дъщеря му. Според него не е нормално мъж да посяга на жена. Казва, че и Деян, и Радина са остри камъни, но той самият никога не е упражнявал насилие над рожбата си.

„Явно това е част от връзката им и вероятно ще продължава да бъде и в бъдеще. Аз не мога да направя нищо!“

В предаването „Къртицата“ стана ясно, че актьорът Деян Донков бие половинката си Радина Кърджилова. Въпреки голямата драма помежду им, актрисата е категорична, че той е любовта на живота й. Това е и причината да няма сили да каже „Край“, въпреки постоянния терор от негова страна.

loading...

One comment

  1. … Чета , и не вярвам на очите си!!! Възможно ли е това? Имам две дъщери и искрено се надявам никога да не преживеят подобно унижение!!! Не мога да приема, че „трудният характер“ на Радина е причина да бъде малтретирана от „чаровният??? сесксимвол???“, „г-н“ Донков, и че тя доброволно приема това! Повярвайте ми, вече не бих могла да гледам постановка, в която играе той!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*