Home / Светски / Графа призна, че е имал сериозен проблем

Графа призна, че е имал сериозен проблем

Графа изгубил вдъхновението си в края на лятото. След като сътворил няколко парчета за свои колеги, шефът на музикална компания „Монте Мюзик” решил да поработи и за себе си. Искал да си напише нов хит, с който да стартира новата година. Творческият му импулс обаче секнал изведнъж и запратил Графа на ръба на депресията.

„Бях зациклил. Изпаднах в нещо като апатия, бях напрегнат и изнервен“, признава Графа.

Това състояние не е чуждо на изпълнителя на хитовете „Дим да ме няма” и „Невидим”, пише в. „Уикенд“. И както винаги в подобни случаи, така и в този, безсъние налегнало певеца. Графа висял ден и нощ в музикалното студио, което си направил неотдавна вкъщи. Опитвал се да превъзмогне творческата си криза, но без резултат. „Лягах си, ставах по нощите, работех…”, описва борбата си Графа.

Накрая стигнал и до паника. Добре, че била жена му Мария, която да го успокои и да му вдъхне кураж. „Аз съм по-интровертен, Мария е много силна и ми дава много сила”, споделя Графа и допълва, че в крайна сметка от мъчителната творческа криза се появила песента „Домино”, чийто клип певецът представи през октомври. Естествено, Графа си наваксал безсънието. Все пак не си отделил много време за почивка, тъй като е работохолик като баща си Кирил Ампов,

Графа певец

Графа бил в депресия

познат като част от триото „Спешен случай” и шоуто си по БНТ „Хит минус едно”.

Заради вглъбението си в работата Графа и днес търпи критика от известния си татко. В това отношение у сина си Ампов-старши виждал себе си на младини и затова все го съветвал да намали темпото. „Непрекъснато ми казва да не се пренатоварвам”, признава вече 36-годишният певец и допълва, че няма как да стане. А и баща му би трябвало да го разбира добре, защото именно той го запалил още от малък към музиката.

Освен със своята кариера Графа се занимава и с продуцирането и сътворяването на песни на някои от най-ярките имена на днешната поп сцена. Затова и рядко му остава свободно време. Иначе като бизнесмен не е особено силен. Затова разчита много на съдружничката си Магдалена Сотирова, с която заедно направили „Монте Мюзик”. Наскоро Графа назначил още хора в студиото си и към днешна дата може да си позволи често да работи от вкъщи, както и да прекарва повече време с жена си и двете си деца.

Графа и съпругата му Мария са заедно от 8 години, а от 6 са женени. Връзката им си имала своите трудности като всяка друга, но никога не са обмисляли раздяла, както периодично се говори.

„Мисля, че всеки брак се крепи на компромиси, търпеливост, приятелство и много любов. Когато двама души се обичат и създават семейство, те трябва да се борят за него, да са му верни и да се подкрепят във всичко“, заяви жената на Графа при една от редките си медийни изяви.

Тогава Мария намекна, че в началото на връзката им била по-импулсивна и често реагирала прибързано и преувеличено. С времето обаче се променила.

„Той е по-толерантен, търпелив, не е толкова експанзивен, докато аз съм доста емоционална и избухлива. Обаче се уча и съм доста по-поносима”, призна с усмивка Мария.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*