Home / Светски / Гонят Силвия Радулова от „Сървайвър“?

Гонят Силвия Радулова от „Сървайвър“?

Каскадьорката бягала от лагера, за да яде тайно

Пикантен слух се разнесе из спортните среди. Каскадьорката Силвия Радулова щяла да приключи участието си в тазгодишния „Сървайвър“ по доста нелеп начин. 35-годишната дама щяла да бъде изгонена не от другите участници. Нямало да загуби и в някое от състезанията в шоуто. Щяла да бъде изпъдена от риалитито от продуцентите, след като те я хванат да яде тайно, пише в. „Уикенд“.

Радулова била изловена да се промъква в камбоджанско селце с още една участничка, чиято самоличност засега остава тайна. Двете на няколко пъти се измъквали от лагера на сървайвърите и похапвали при местните.

След това се завръщали при съотборниците си и го играели „прегладнели“ и „изнемощели“. При едно от поредните си тайни операции Силвия и съучастничката й били изловени от продуцентите и изключени от състезанието.

silviya radulovaДали слухът, който обикаля из спортните среди, е верен, ще се разбере след няколко епизода. Както е известно, те са на запис, а сървайвърите, сред които е и победителят, отдавна са в България. По договор обаче нямат право да разгласяват информация за участието си в риалитито.

За случая на Силвия и другата дама все пак някак се разбра. Според някои обаче има вероятност продуцентите да прикрият гафа на Силвия и дружката й и да не разкрият срамната им тайна, а именно, че са изпаднали от играта заради нерегламентирано ядене.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*