Home / Светски / Гей скандал подпали „Шоуто на Слави“

Гей скандал подпали „Шоуто на Слави“

Виктор Калев отнесе глоба от 500 лв.

Талантливият комик вдигнал мерника на шефа си и сценаристите му и им обявил студена война. Причината за недоволството на Виктор Калев била, че той трябвало да се превъплати в нинджа хомосексуалист. Заради неподчинението актьорът отнесъл глоба от почти една месечна заплата, пише “Всеки ден”.

Тъй като в “Шоуто на Слави” мъжете с нестандартна сексуална ориентация често биват осмивани, Виктор Калев решил да ги защити и да се опълчи на гаврата. Той не искал повече да става обект на подигравки от страна на колегите си и това може да му коства службата. От шоуто вече се самоотлъчиха много талантливи хора. Не е изключено Калев да последва Любо Нейков и да потърси късмета си другаде.

Слави Трифонов не търпял неподчинение и наказвал строго прегрешилите. Инициативните хора нямали голям шанс в шоуто, а дръзналите да се противопоставят, отнасяли глоби. Само така водещият успявал да организира работата на екипа си без сътресения Годжи бил човекът, който успокоявал обстановката, и благодарение на него все още не било започнало масово текучество. Не е изключено обаче самият той да напусне някой ден заради проблеми със слуха.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*