Home / Светски / Гала закъса с нервите

Гала закъса с нервите

Водещата на няколко пъти изпусна нервите си в ефир

Тв блондинката има спешна нужда от невролог, коментират зрители. Тя започна да се държи странно, забравя името на дъщеря си, изпада в нервни кризи.

Нека припомним случая с Гергана. Пайнерката проспа участието си в “На кафе” и това докара Гала до лудост. Водещата разпиля сценария си на пода и отправи остра критика към певицата, която й обърка концепцията. Тъй като Гергана имаше рожден ден, от “На кафе” й бяха приготвили изненади, но те така и не влязоха в употреба.

Наскоро пък водещата изгуби контрол, разбирайки, че Джуджи е болна. Развика й се да се прибира у дома и да се лекува, изпадайки в ужас, че може да я зарази.

Във форумите пък се заговори, че не е изключено Гала да има сериозно заболяване, пише “Уикенд”. Потребители предполагали, че има хипокампална склероза, защото забравя важни имена (включително и на дъщеря си).

Колегите на Гала пък приемали нещата откъм веселата страна и се шегували с нея, което я вбесявало. Гала всъщност е родена пред 1967 година и от екипа й се закачали, че всичко е от ЕГН-то.Готвачката Елица често ставала жертва на пиперливите коментари на блондинката.

loading...

One comment

  1. Критическата я е треснала, време и е…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*