Home / Светски / Ето защо Надя заряза Андрей за втори път!

Ето защо Надя заряза Андрей за втори път!

Той бил безразличен към нея, двамата живеели като съквартиранти

Въпреки че Надя отдаваше възобновената си любов с Андрей на това, че днес двамата са по-мъдри и по-спокойни, отколкото са били преди години, краят на връзката им е вече факт. И този път бившите влюбени не успяха да намерят правилната формула да са завинаги щастливи и да сбъднат желанието си да станат родители.

НА ПОКАЗ

Появата на Надя и Андрей официално като двойка на рождения ден на лорд Евгени Минчев ясно показа, че продуцентът има доста сериозни намерения към новата си стара половинка. Допреди това беше обществена andrei i nadyaтайна, че след раздялата си с Даниела той има връзка с хореографката Маргарита Будинова. Всичко между тях обаче остана само в сферата на догадките, тъй като двамата никога не проговориха от­крито за връзката си, още по-малко се появиха заедно на публични места. Доказателството, че са заедно дойде от техни папарашки снимки, припомня сп. „Блясък“. Именно по тази причина дебютът на Андрей и Надя беше приет като доказателство, че връзката им може да се приема като много по-сериозна. Оказа се, че не за дълго.

ЗАЩО ЛЮБОВТА ИЗГОРЯ? 

Хора от обкръжението на вече бивша­та двойка припомнят поговорката „Счупената ваза се лепи, но пукнатините остават завинаги.“ И определят отношенията между Надя и Андрей точно с тези думи. Въпреки че искрите помежду им пламнаха отново 1о години след като за първи път се гаджосаха, и сега връзката им не завърши с happy end. За краха допринесло най-много това, че помежду им не се усещала тази страст, която имала преди, шушука се в ТВ кулоарите. Надя дори се оплакала на свои приятелки, че през последните месеци Андрей бил много безразличен към нея и двамата живеели по-скоро като съквартиранти, отколкото като гаджета. Дори намеренията им да си имат бебе с времето се отложили.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*